#4Raons Joan Colomo. Capítol 1: un indie entre carxofes

Notícia
Compartir a:
dimarts, desembre 19, 2017 - 17:30

 

Ara fa tres setmanes tota la cúpula pensant del #4raons ens vam reunir al bar de la Capsa, i vam beure algunes cerveses, tampoc masses. Com ja sabreu, a l’inici de cada procés hem de decidir quines visites farem a partir dels interessos de cada músic i de la manera com vol descobrir el Prat. Entre les propostes que van aparèixer vam pensar en els organistes de “Tot pel Ball”, de Jardins de la Pau, en joves mc’s i en fer un recorregut per les masies i horts del Prat. Va guanyar per golejada la darrera opció, country trip pel delta.

Al cap de dues setmanes ens vam reunir a la Capsa. A les 9 del matí feia un fred que pelava i encara ens quedaven moltes hores a la fresca. Quan va arribar la Sarai, que havia de ser la nostra guia (amb poca orientació però amb tota la classe), vam posar rumb cap a la masia dels Puig. Al cap de 40 minuts de començar a caminar ens vam trobar de morros a la Glòria, que anava en bicicleta i ens va guiar fins a la casa, que era la seva, de fet.

La família ens va rebre, ens va ensenyar els horts, l’interior de la casa, ens va convidar a cafè i ens va explicar la història d’aquella masia i de la resta de masies i pagesos del Prat. Vam parlar sobre l’ofici, que s’està morint lentament, i de com s’havia perdut aquest coneixement en les últimes generacions.

Pelats de fred però engrescadíssims vam tornar a la Capsa, vam dinar, i vam decidir tornar-nos a veure després de les festes. Un punt final per a un dia complet; un bon passeig pels afores del Prat, un cutis perfecte i la promesa de tornar-nos a veure.

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA