#4Raons Primavera: xerrada sobre música, autogestió i DIY

Esdeveniment

dissabte, maig 18, 2024 - 19:00

Preu: 6,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Compartir a:

Abans que comenci el soroll d'aquest #Raons edició primavera, ens trobarem a la terrassa del Bar de La Capsa per parlar de música i autogestió amb OËMB i el CSA Las Vegas de Màlaga. No sense abans haver-nos trobat amb músiques i músics del Prat amb projectes propis que estan a punt de començar a sonar als escenaris per xerrar sobre circuits musicals alternatius.


OËMB o Ojalà Estë Mi Bici és PUNK i és AMOR, per la música tocada per qui li agrada fer-la. Aquesta bona gent fa més de 15 anys que organitzen concerts als antípodes del model mercantilista de la gran majoria de sales de concerts. La seva filosofia és la de cobrir les despeses de les artistes, sense mirar-se amb lupa ni el gènere ni la "fama" de les propostes, per a mantenir una escena viva i lliure d'agendes externes a les creadores. 

Csa Las Vegas va néixer com una iniciativa de diversos col·lectius de la ciutat, per a acabar amb la dificultat que suposava muntar concerts de punk i ideologies afins a una Màlaga cada cop més gentrificada i tancada a cap mostra de contracultura. Porten 5 anys Montant concerts, activitats i festivals DIY en els que intenten donar cabuda a diverses iniciatives que es surten d'allò estrictament musical (fanzines, xerrades...). S'organitzen en una nau poligonera que comparteixen amb la companyia de teatre Txanka kua i que paguen mensualment amb l'aportació de lxs socixs i el que treuen de la distribució, el què venen als concerts... Són un col·lectiu obert i s'organitzen de forma assembleària.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA