#4Raons Tardor: Nueva Vulcano + Ikram Bouloum

Esdeveniment

dissabte, desembre 4, 2021 - 20:30

ENTRADES

8€ anticipada/ 12€ el mateix dia

 

Compartir a:

Aquest #4Raons tornem a la sala perquè ja comença a fer fred, perquè potser plou i perque necessitarem "l'equipazo" de dins per explotar al màxim el que us tenim preparats.

De primeres els Nueva Vulcano, que no ens venien a visitar des de no se sap quants anys, vénen dins del marc del projecte. El seu interès els ha conduït fins al col.lectiu Ni un Pam de Terra, principals impulsors veïnals contra l'ampliació de l'Aeroport del Prat. No sabem encara que sortirà d'aquí, però segur que farà parlar. Per a qui no ho sàpiga, Nueva Vulcano és una d'aquelles bandes insignes de Barcelona, que niuen sota el paraigua del segell B-Core el qual ha donat forma al so de la ciutat comtal durant 2 dècades. La seva música és energètica, i les lletres clares i directes, recorden al so de l'emo de Washinton D.C amb guitarres crues i ritmes tallats, però sense deixar d'abraçar una herència pop que fa que algunes de les seves cançons siguin veritables himnes.

Però aquí no acaba tot, perquè just abans actuarà la Ikram Bouloum, una d'aquelles artistes que no ha nascut per encaixar. Si sou habituals de la nit barcelonina, segur heu estat en alguna de les seves sessions de dj, a bars o clubs nocturns. Ara, deixa els plats per produir - juntament amb Mans O - un disc a on desplega un diàleg estètic entre les electròniques més contemporànies d'Occident i una reinterpretació personal de l'estètica musical popular i de ball del Magreb. Els idiomes amazigh, català i anglès ens transportaran a altres indrets juntament amb les harmonies del Cor de Gospel del Prat.

No us ho perdeu!

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19 

Seguint les restriccions actuals, a partir d’ara tots els concerts a la sala de La Capsa seran a peu dret i sense distàncies de seguretat. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

Per accedir al recinte caldrà mostrar i validar el certificat Covid emès per un servei públic de salut:

- Certificat de vacunació (han d'haver passat 14 dies des de l'última dosi)
- Certificat test d’antígens (48h abans) o PCR (fins a 72h abans).
Les proves s'han de fer en un centre homologat per la Generalitat de Catalunya. Consulteu en aquest enllaç els laboratoris homologats.  
- Certificat de recuperació

Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte.

 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA