6 anys després torna el New Barcelona Hayride

Notícia
Compartir a:
dimarts, desembre 9, 2014 - 17:00

Des de 2008 que el Festival Hayride hivernava. Si bé és cert que els seus organitzadors han seguit acostant propostes de r’n’r i sons vintage als xiringuitos de la platja, a la sala casino… Feia més de 6 anys que el Festival esperava la nova Capsa. I el retrobament ha valgut la pena, donava la sensació que quasi no havia passat el temps!

La nit de divendres va ser el torn The Kabooms, The Ratkellers, Randy Rich & His Spo Dee o Dee Buddies. Descàrrega d’energia i sons vintage, des del new merseybeat sensation dels The Ratkellers,  als The Kabooms amb el seu pur r’nr dels 50 que van ser una de les sorpreses de la nit per la seva qualitat i energia desfermada. I què dir… tancar la nit amb Randy Rich and His Spo Dee O Dee Buddies va ser un luxe!

Dissabte l’ambient va començar amb els concerts i Dj’s al bar amb Legacaster Guitar Show. Ja a la sala els The Vibrants des de Saragossa van passejar la seva proposta que recorda als Shadows de Hank Marvin en alguns dels temes; a més ho fan amb gràcia i força, no us els deixeu perdre si teniu ocasió! Després van venir Craig Shaw & The Backbones i Jake Calypso, propostes internacionals i més que consolidades per fer ballar a tothom i tancar la darrera nit de New Barcelona Hayride a La Capsa.

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA