Alba Morena presenta Las Dos Edades

Esdeveniment

dijous, novembre 24, 2022 - 22:00

El Bar de La Capsa
Compartir a:

La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent-hi gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció pròpia. Part d'un so urbà alternatiu i incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, alhora, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.

Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (autoeditat, 2021), on s'interrelacionen diferents gèneres: des de l'electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Aborda temes com el suïcidi, el duel, l'amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.

Damunt de l'escenari proposa un viatge conceptual i artístic on s'harmonitzen diferents disciplines com el teatre i la dansa que, al costat de la música, pretenen emocionar i entretenir al públic.

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un festival de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 21 al 27 de novembre per gaudir de la creació artística contemporània.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA