AlfredGC: un pratenc habitual dels escenaris de la nostra ciutat

Notícia
Compartir a:
divendres, octubre 27, 2017 - 17:30

La recuperació del format Operación Triunfo a la televisió ha suposat també l’entrada d’un pratenc habitual dels escenaris de la nostra ciutat.

L’Alfred Garcia és un jove músic de la ciutat amb una dilatada experiència en el camp de la música. Membre d’una família en què la música ha estat al centre de les seves vides, ja des de petit va ser membre d’entitats musicals i amb només 16 anys es va apropar al projecte de La Capsa.

Després de pujar a l’escenari del Meló_dia amb una de les seves primeres bandes, Alfred Garcia i els Moonshine, la implicació en projectes locals d’aquest jove compositor, músic i trombonista ha estat habitual.

Cal destacar que al 2015 va participar del projecte Cocoon, un projecte d’acompanyament a bandes i grups locals. Durant un estiu va treballar intensament amb el seu productor, Esteban Garcia i, part d’aquest procés d’aprenentatge es va plasmar en aquesta cançó i aquest vídeoclip “She look so beatiuful” .

Alfred GC ha pres part de projectes de ciutat com el Meló_dia, #almeuritme, ha creat bandes sonores per a pel·lícules mudes, ha pujat a l’escenari en concerts solidaris, en festes com l’Altraveu, ha estat un habitual en les programacions de bars i xiringuitos i ha col·laborat amb nombroses bandes com Pigmy, El combo de Tito Juane, Soulkillers, Carrots, Los Mitos i un llarg etcètera…

Desitgem que sigui una gran experiència i des d’aquí li donarem tot el suport.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA