#ALMEURITME 2015, en procés!

Notícia
Compartir a:
dissabte, setembre 19, 2015 - 10:45

Des del passat 7 de maig i fins el proper 15 de maig més de 14 localitzacions de la ciutat han estat el plató per a l’enregistrament d’un nou vídeoclip #almeuritme on estan participant prop de 40 músics del Prat.

Aquesta és la tercera edició d’aquest vídeoclip col·lectiu que enregistrem cada any per celebrar el Dia de la Música al Prat i en què els músics interpreten de forma conjunta una cançó enregistrada en diferents llocs de la ciutat. Enguany, a més, l’Escola Municipal de Música hi ha col·laborat amb conjunts diversos.

La idea del #almeuritme sorgeix del repte d’intentar reunir a músics ben diversos de la ciutat (per estils, per edat…) al voltant d’un nexe que els és comú, la música, per poder així reivindicar-la com una pràctica col·lectiva que ens implica a totes les persones i que, a més, es dóna d’una forma molt determinada també pel context en el que es crea.

En cada una de les localitzacions muntem un set per enregistrar el so en directe de cada un dels espais i instruments implicats . Un cop acabat el procés d’enregistrament, inciem el procés d’edició en què les més de 100 tomes de so inicien un procés, quasi artesanal, per triar, editar i començar a masteritzar la peça final que es sincronitza amb els vídeos enregistrats en directe per aconseguir el vídeoclip final.

El resultat de tot aquest treball es presentarà el proper diumenge 21 de junydia internacional de la música a la Plaça Pau Casals. Aquest mateix dia l’Escola Municipal de Música també presentarà el seu espectacle-concert Una nit màgica, un concert musicovisual a càrrec dels conjunts instrumentals i vocals de l’EMMEP, amb la col·laboració de la companyia Bàcum.

Per ara no farem cap spoiler de la cançó d’aquest any ni de cap de les novetats del #almeuritme, ja queda menys per poder-la descobrir!

Algunes imatges del procés d’enregistrament del vídeoclip

I, per si mai heu vist un dels vídeos del #almeuritme aquí us deixem el de l’any passat

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA