#ALMEURITME 2018

Notícia
Compartir a:
dilluns, maig 21, 2018 - 17:30

Un any més torna l’Almeuritme!

Torna Al Meu Ritme al Prat de Llobregat, i sí, ja hem començat el procés. El passat dia 27 vam fer la primera reunió de músics que hi participaran i ja tenim el calendari enllestit. Esteu atents perquè aquest any guarda moltes sorpreses.

 

Engeguem motors amb moltes novetats.

 

Escollir la cançó pot semblar fàcil però la veritat és què ens porta alguns mals de cap per trobar la cançó que encaixi dins de l’esperit del projecte i on tothom es pugui sentir identificat encara que desconeguin la cançó, ja que fugim dels tòpics i cerquem joies ocultes de l’escena musical.

La cançó d’aquest any és “Estais aquí” de Sidonie i una de les novetats més importants d’aquesta edició és la participació de la mateixa banda als assajos amb els músics participants per tal de fer un almeuritme on es potenciï més la relació entre músics i compartir temps i coneixements amb una banda professional. Altra novetat d’aquest any és que en aquesta edició no es gravarà en directe sinó que els músics tindran l’oportunitat d’entrar a l’estudi de la capsa perquè puguin experimentar, molts d’ells per primer cop com funciona un estudi i el concepte de producció d’una cançó.

Busquem que els músics que participen, alguns d’ells joveníssims alumnes de l’EMMEP i altres usuaris de La Capsa, visquin una experiència creativa i enriquidora al costat de la banda, en aquest cas Sidonie.

Us deixem amb alguns vídeos del primer assaig.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA