Almeuritme 2019: Aeropuerto del Prat

Notícia
Compartir a:
dijous, juny 20, 2019 - 17:30

El projecte #almeuritme ha arribat a la seva novena edició, amb el mateix anhel i objectiu amb què va néixer l’any 2011: aplegar persones de la ciutat al voltant d’un nexe comú i compartit, la música, una activitat rica i plural que és indissociable de l’entorn on es desenvolupa, el Prat de Llobregat. En el marc del Dia Mundial de la Música, que es commemora demà 21 de juny, es va presentar avui el nou vídeoclip resultant del procés de creació artística col·lectiva de #Almeuritme, impulsat per La Capsa], en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Arts en Viu del Prat.

La principal novetat d’aquesta edició és que s’ha creat la primera cançó original del projecte, mitjançant la col·laboració d’un grup convidat, Los Ganglios, i músics de la ciutat. Es tracta de la cançó Aeropuerto del Prat. Xoxé Tétano i Rafa Filete de Los Ganglios han estat els encarregats d’acompanyar i coordinar el procés de composició del tema. El seu sentit del humor i ironia, juntament amb la seva creativitat sense complexos, els han convertit en els aliats perfectes per afrontar aquest repte.

Aeropuerto del Prat: el videoclip

En aquesta nova edició, renovem la fórmula de creació col·lectiva entre el grup convidat i els músics, fent un pas més enllà i composant la primera cançó original del projecte: Aeropuerto del Prat.

Durant les sessions de creació de la lletra d’ Aeropuerto del Prat, es van utilitzar diverses tècniques creatives, com ara l’escriptura automàtica o cadàvers exquisits. D’aquesta manera, va sortir la delirant, poètica i enigmàtica lletra d’ Aeropuerto del Prat. La música es va composar a partir d’improvisacions col·lectives i més endavant mitjançant petits grups de treball. Amb tot aquest material, es va anar creant la cançó definitiva: una cançó divertida i que s’enganxa a la memòria.

Per primera vegada, el vídeo d’enguany ha començat a idear-se i gravar-se després de la finalització de la cançó. Com a la lletra, al vídeo hi apareixen avions, falcons i psicodèlia.

La producció del videoclip ha estat a càrrec del realitzador local, Toni Filmmaker, qui també ha format part del grup de músics que han participat al projecte.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA