Andami: Siesta + Ona

Esdeveniment

diumenge, març 13, 2022 - 18:00

Compartir a:

Andami és un cicle de propostes de música electrònica que apropa els millors deejays i productors de l'escena catalana al Prat de Llobregat. Durant la temporada hivern-primavera, acollirem aquest cicle un diumenge al mes al Bar de La Capsa.

Mariona
Mariona neix a Barcelona a una família de músics. Després de catorze anys de violí i estudi musical troba la inspiració i el refugi a la música electrònica. Mariona busca amb cada sessió despertar la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents, warehouse bleeps, dawn-ready breaks, música rave dels 90 i els 2000, old school house i acid.

Siesta 

Els dj’s pratencs Albert Gracia i Eric Esteve sempre han buscat la manera de donar color al poble organitzant tota mena d’esdeveniments. Des de la creació de Pratlessons, arribant a actuar a l’escenari de la Renfe durant la Festa Major, fins a petits actes arreu del municipi.
Des de fa dos anys es van embarcar conjuntament en un projecte més electrònic on pots escoltar gèneres com el House, l’Electro Disco o el UK garage, sempre amb un toc desenfadat i divertit.

Mariona
Mariona

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA