Andami, un cicle de música electrònica.

Notícia
Compartir a:
dijous, febrer 10, 2022 - 11:40

A partir del mes de febrer i fins a l'estiu donarem cabuda a les accions del col·lectiu Andami, al Bar de La Capsa. 

El col·lectiu Andami són Eric Esteve i Max Fernandez, tots dos han dinamitzat l'escena electrònica de la ciutat des de la guingueta el Maravillas durant la temporada d'estiu, ara, en els mesos d'hivern es muden al Bar de La Capsa. Aquest diumenge dia 13 de febrer se celebrarà la primera edició amb les Djs Yu Lee i Neska. Aprofitant l'oportunitat els hi fem unes preguntes per a conèixer una mica millor el projecte:

Qui sou Andami?  Quins són els/les seus protagonistes/convidats/artistes?

 L'equip d'Andami el formem dj's i dissenyadors del Prat els quals som amants de la música electrònica dins de tots els seus aspectes i gèneres. La producció, booking i comunicació corre de la mà d'Eric Esteve i la creació artística i el marketing d’en Max Fernandez. Els protagonistes sempre seran els usuaris que podran gaudir de grans artistes, dj's i productors en un format més íntim i compacte, I molt a prop dels millors artistes de l'escena local.

D’on neix la idea?

 La idea neix de voler crear un espai de difusió de la música electrònica després que aquesta es veiés gairebé desapareguda a causa de la pandèmia, ja que el gènere va molt lligat a la cultura de club i del dancefloor.

Creiem que hem creat un punt de promoció de nous artistes, de dj's i productors de Barcelona i rodalia, prestem un espai on es puguin sentir còmodes i on poder desplegar tot els seus recursos musicals, sense marcar-los-hi una línia concreta. És quan l'artista té més libertat que escoltaràs o veuràs un millor espectacle o sessió.

Per què és important el projecte?

Incentivar la cultura és important i la música n'és una expressió. En països com Gran Bretanya, Alemanya o Països Baixos la música electrònica és un gènere reconegut i celebrat, amb una història que abasta diferents generacions, aquí però, la influència cultural llatina potència altres gèneres limitant-ne l'evolució. Per això el gènere sempre ha esdevingut underground.

Què voleu aconseguir?

La nostra idea és la de crear una marca que vagi lligada amb els conceptes d'incentivar la cultura, de la promoció d'artistes locals i de la creació d'un espai on es pugui gaudir com cal de la música electrònica i dels millors artistes de l'escena.

Com voleu fer-ho?

 Creiem que la millor manera per fer-ho es continuar fent una programació que estigui a l'altura a què volem que estigui l'Andami. L'any passat a la nostra edició a la guingueta El Maravillas vam portar artistes que han actuat o que han d'actuar a les pròximes edicions del Sonar, del Primavera Sound, del D.R.O.P, del festival Mira o que punxen assíduament a la Sala Apolo o al Razzmatazz. Intentant sempre fer un mix amb artistes més joves o menys coneguts que necessitin promoció i un lloc on poder mostrar-se.

Quin és el vostre concepte de música electrònica?

El nostre concepte de música electrònica va molt encaminada al ball i dins d'aquest caben molts subgèneres. Ens encaminem més cap a un aire House, però aquest pot ser mesclat amb una infinitat d'estils. L'artista és qui mana.

Plans de futur?

Fer les coses ben fetes, pagar als artistes com cal i fer gran la marca. Creiem que aquesta és la clau de l'èxit.

 

Des de La Capsa esperem que a partir d'aquestes sessions despertem i potenciem l'interès per la música electrònica al Prat de Llobregat. Us esperem aquest diumenge a partir de les 18h! 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA