Assaig obert: Balkan Paradise Orchestra

Esdeveniment

diumenge, abril 3, 2022 - 19:00

ENTRADES

Preu: 6,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Les Balkan Paradise Orchestra estan a La Capsa posant a punt el seu nou espectacle, BPΩ Tour i volen compartir-ho amb nosaltres oferint-nos un assaig obert a la Sala! 

BPΩ és una fórmula única i irrepetible, un concert carregat de magnetisme (B), potència (P) i resistència (Ω). Aquest 2022 les integrants de Balkan Paradise Orchestra volen compartir un espectacle amb la seva energia col·lectiva més genuïna. Uneixen tota la música i la festa que tenen dins per transmetre una força brutal en constant moviment.

La fórmula BPΩ Tour és l’essència de la banda. Una essència en estat pur basada en el magnetisme (B), que fa que el públic quedi impactat i no pugui parar de ballar; en la
potència (P) de les seves coreografies i del so dels seus instruments; i en la resistència (Ω) física que tenen per donar-ho tot i transmetre la seva música.

Amb nous singles i moltes sorpreses, Balkan Paradise Orchestra presenta el seu tour més internacional que les portarà a als principals festivals de la península i d'europa i promet
no deixar a ningú indiferent.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA