Càmera grava! Torna el Paraula de Dones!

Notícia
Compartir a:
dimecres, febrer 17, 2021 - 12:30

Serà en format audiovisual i sota el títol "Cachitos de Paraula", la peça s’estrenarà el 6 de març a Youtube

Segurament molts recordareu la presentació del Paraula de Dones 2020 com l’última gran festa de l’època pre-covid. Va ser el 7 de març, pocs dies abans de decretar-se l’estat d’alarma. Des d’aleshores, la realitat que coneixíem ha canviat i hem hagut d’anar adaptant-nos constantment a les condicions de cada moment  sense perdre la voluntat de mantenir vius – sempre en la mesura del possible - tant els espais de gaudi com els espais de relació i creació comunitària, que són els que doten de sentit La Capsa.

I aquest és el cas del Paraula de Dones d’enguany. Des del setembre passat i fins a data d’avui, la concepció del projecte ha anat virant i transformant-se; i és que les anades i vingudes en les restriccions han fet que, tot i que vam aconseguir trobar-nos presencialment en un parell d’ocasions, fos molt difícil emprendre un procés de creació d’aquestes magnituds.

Però les ganes de Paraula mai minven i hem volgut aprofitar l'aturada per fer un auto-homenatge en format audiovisual a aquest projecte que té tants anys d'història com històries per explicar.  I és que el Paraula de Dones és un projecte molt arrelat a La Capsa i a la ciutat: any rere any es genera un procés de treball de creació col·lectiva que conclou amb la presentació pública d'un espectacle.  La iniciativa sorgeix  amb la voluntat de donar visibilitat a les dones en el camp de la música. El vam veure néixer el 1997 i des d’aleshores, ha anat trepitjant diferents equipaments i espais de la ciutat, ha viscut diferents maneres de treballar-se i hi han participat moltíssimes persones i col·lectius del Prat.  

El Paraula de Dones 2021 serà, així, una recol·lecció de moments, cançons, anècdotes, records i sobretot, de totes les persones, dones, artistes, que any rere any han fet possible la seva raó de ser.

Com sempre, volem mantenir viu l’efecte sorpresa que caracteritza el Paraula de Dones i no us revelarem res més! L’estrena es farà el 6 de març a les 19h a través del canal de Youtube de La Capsa i us convidem a viure plegades la presentació  d’aquesta retrospectiva paraulera!

Per a més informació, podeu seguir-nos a FacebookInstagram o a lacapsa.org

Visca el Paraula!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA