Cap de setmana de música local a la Capsa

Notícia
Compartir a:
dilluns, desembre 14, 2015 - 17:30

Coincidint amb la Fira Avícola del Prat, aquest cap de setmana La Capsa s’ha omplert de músiques de la ciutat. Divendres amb el concert final del projecte cocoon i dissabte una nit de ball i revival amb Soulkillers i The Flaming Shakers.

Divendres 11 era la data per tancar una nova edició del projecte Cocoon. Aquest projecte acompanya durant 6 mesos a bandes joves de la ciutat en un procés d’aprenentatge i evolució . En aquesta edició, Els Txemurris i Alfred Gc han estat les bandes que han participat d’aquest procés. A més dels seus concerts en què van mostrar una part de tot el que han après aquests mesos, van convidar també a dues bandes que van prendre part del projecte cocoon en les edicions de 2012 i 2013, Albufera i Milú respectivament.

En uns dies podreu escoltar i veure també les fotos, la cançó i el vídeoclip que l’AlfredGc i Els Txemurris han treballat en el marc d’aquest Cocoon i que penjarem a la web

Dissabte ens vam posar les sabates de ballar amb dues de les millors bandes locals que tenim per fer-ho. Soulkillers van enfilar-se a l’escenari amb un repertori i una actitud decidida per compartir una gran nit amb nosaltres mentre que The Flaming Shakers van treure els seus serrells i els grans hits de The Beatles per tancar la nit ben amunt.  

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA