Celebrem la quarta edició del Sopar de Bucs a La Capsa!

Notícia
Compartir a:
divendres, febrer 10, 2023 - 21:00

Un espai de trobada anual amb els usuaris dels bucs d’assaig

Diuen que si passeges per la primera planta de La Capsa, potser sents la seva llunyana remor. Que fins a altes hores de la matinada, tota una amalgama de sons embolcalla l'edifici. Diuen que n'hi ha de totes les espècies, gèneres i estils, que des dels més grans fins als més petits es fan sentir. I és que els grups dels Bucs omplen totes les instal·lacions de rock, country, grunge, lo-fi i sobretot de passió.

Per aquest motiu, en símbol d'unió i celebració, us esperem al Sopar de Bucs. Un lloc de trobada per a tots aquells que assageu a La Capsa, per a compartir experiències, opinions i sobretot, música. Un espai o poder conèixer altres músics i bandes, i escoltar noves i antigues veu.

Prepareu els vostres millors temes (o aquells que encara no han sortit a la llum), perquè hi haurà un petit micro obert on cada grup podrà tocar 2 temes propis!

Només us heu d'apropar a l'oficina i comprar el tiquet del sopar per a saber quants de vosaltres vindreu finalment, i així organitzar la gestió del sopar. Deixeu les baquetes i les pues 5 minuts i veniu a apuntar-vos al Sopar de bucs, us hi esperem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA