Cicle de concerts de la Guia Sonora

Notícia
Compartir a:
dijous, abril 21, 2022 - 12:30

Aquest divendres 22 d’abril comença el cicle de concerts de la Guia Sonora.

La Guia Sonora és un “arxiu viu” de les músiques de la ciutat, per una banda és un arxiu per què és un catàleg d’aquelles bandes i autores nascudes a la població des dels seixanta fins l’actualitat, i per l’altra banda és viu, perquè volem que sigui un constant esdevenir de noves incorporacions a la més de les cinquanta agrupacions que ja tenim.

Per donar el tret de sortida a aquest cicle de concerts trimestrals, comptem amb Mañana es Tomorrow i Melting State, dues bandes que s’incorporen enguany a la Guia Sonora.

Mañana es tomorrow és un quartet de rock amb múltiples matisos. Els seus components, vells coneguts de l'escena local del Prat, barregen diverses influències: la passió per la psicodèlia i el jazz rock d'en Pachi, el heavy metal del Chimo i el pop de qualitat d'en Roberto i Salva, bateria dels mitics Extra, troben un espai comú dins d'aquest projecte musical. I a l’altra banda tenim a Melting State que són una banda pratenca en actiu des de 2011. Els seus components són el Jake Rope, l'Ivanhoe, i Víctor. El seu estil beu del noise rock i punk estatunidencs  amb pinzellades grunge. “Interphase” és el títol del seu tercer EP, amb el que tornen sota el braç a La Capsa.

També recordar que hi entren a formar part el Guillem Segura i el Marc Garcia. Com ja sabeu podreu descobrir i fer recerca de la seva biografia, treballs discogràfics, fotos i curiositats de les músiques de la ciutat del Prat.

Us esperem a totes la nit del 22 d’abril per fer descoberta i germanor al voltant de les músiques de la nostra ciutat.

 

mañana
mañana

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA