Cicle de concerts de la Guia Sonora: Raising + Howlin' Psycho

Esdeveniment

divendres, juny 10, 2022 - 21:00

ENTRADES

Preu: 6,5€ amb consumició 
Tarifa Joves.Prat: 5€

 

Compartir a:

Els concerts del cicle Guia Sonora del Prat volen ser una descoberta de grups de la ciutat i l’excusa perfecta per a presentar les actualitzacions que es faran periòdicament de la Guia Sonora.

Raising
El vells rockers mai moren, però evolucionen. Raising es una banda de hard rock formada al Prat als anys 80 per la que han passat diversos músics en diferents etapes, fins arribar a dia d'avui amb una formació que encara manté un dels membres originals i que intenta fer hard rock clàssic amb tocs actuals.

Howlin' Psycho Howlin' Psycho es tracta d'un Power-Trio de músics bojos pel Rock, Blues i el Funk. La banda actualment formada per Héctor Pérez (guitarra i veu), Aitor Prats (baix i veu) i Borja Marco (Bateria) intentaran embolicar-vos en el seu univers de bogeria.

Actualitzacions de la Guia Sonora

Per altra banda, les bandes de la ciutat que s’incorporen en aquesta ocasió a  la Guia Sonora seran Jeb Andrews, Com pot ser, Walk Away i Mildred. Com ja sabeu, dins la Guia Sonora es pot trobar la biografia, els treballs discogràfics, fotos i curiositats d’aquestes bandes en aquest arxiu viu de les músiques de la ciutat.

Si voleu conèixer totes les novetats i curiositats de les bandes del prat, us esperem a totes a la Capsa] la nit del 10 de juny.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA