Cicle de concerts de la Guia Sonora: Sanatorium + Malos Tragos

Esdeveniment

divendres, octubre 21, 2022 - 22:00

ENTRADES

Preu: 6,5€ 
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Els concerts del cicle Guia Sonora del Prat volen ser una descoberta de grups de la ciutat i l’excusa perfecta per a presentar les actualitzacions que es faran periòdicament de la Guia Sonora.

Sanatorium
La banda de trash-metal amb més projecció de la ciutat torna a l’escenari de La Capsa després d’anys d 'inactivitat amb motiu del cicle de la Guia Sonora. Experimenta en primera persona el seu impressionant directe!

Malos Tragos 
Creada l’any 1990 i formada per Sergio Fuelcore a la guitarra i la veu, Delfo a la bateria i la veu i Ruben al baix i la veu. Ja compten amb vuit discos i un EP editats i l’any 2012 van guanyar el premi a millor disc de punk rock espanyol amb “En esta locura”. Actualment, es troben immersos en la composició del seu proper disc.

Actualitzacions de la Guia Sonora

Per altra banda, les bandes de la ciutat que s’incorporen en aquesta ocasió a  la Guia Sonora seran Musgo, Alea Fellas, Macondo i Chainsaw! Com ja sabeu, dins la Guia Sonora es pot trobar la biografia, els treballs discogràfics, fotos i curiositats d’aquestes bandes en aquest arxiu viu de les músiques de la ciutat.

Si voleu conèixer totes les novetats i curiositats de les bandes del prat, us esperem a totes a la Capsa] la nit del 21 d'octubre.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA