AGENDA CARTELLS Cindy Kuijpers

Cindy Kuijpers "Compliments"

Cartell
Compartir a:
dimarts, setembre 6, 2022 - 08:00

cindy foto

Remarca el meu sentiment que coses oposades fan la vida més interessant

Sóc una artista de tècnica mixta neerlandesa que intenta trobar un sentit a la condició humana a través de la creació artística. M’agrada sobretot l’exploració i el joc d’aquesta creació, poques coses m’omplen més que convidar a altres persones a acompanyar-me en a el meu viatge artístic.

 

1. En un parell de línies ens podries explicar ¿Qui ets?

El meu nom és Cindy Kuijpers i soc una neerlandesa que va aterrar al Prat amb els seus dos fills i el seu marit pota blava. Actualment treballo de professora de llengües i soc també una artista en tècnica mixta però el meu CV es una llista de molts treballs diferents. El que tenen en comú és la fascinació per la gent; com viuen junts, com expliquen histories, com construeixen relacions, com trenquen les normes i com... fan art.

2. Ens podries donar alguns detalls del procés de creació i conceptualització de la imatge escollida per ser la destacada del mes en la difusió de La Capsa?

L’obra és una peça feta amb tècnica mixta. Està feta amb moltes capes de pintura i “collage” fet amb diferents papers. L’obra es titula “Compliments” en referència a la complementarietat del colors blau i taronja que he fet servir. També remarca el meu sentiment que coses oposades fan la vida més interessant. No hauríem d’espantar-nos del què és diferent, hauríem d’acollir “l’altre”, ja que això en fa més forts i més complets.

3. Quin va ser el primer pensament que et va sorgir quan el David Sánchez et va fer la proposta de col·laborar amb La Capsa?

Ostres! És fantàstic que la Capsa vinculi art amb música i doni la oportunitat a artistes del Prat a participar en aquest projecte. Estic molt orgullosa que hagueu pensat en mi.

4. Coneixies La Capsa d'abans? ¿Havies vingut alguna vegada?

Conec La Capsa per ser un bon lloc per prendre alguna cosa o anar a menjar, però encara no he pogut gaudir d’un concert en viu i en tinc moltes ganes. Algú em podria recomanar un/a ¨cangur¨ per poder anar-hi?

5. Quina és la teva música preferida? Ens podries donar el nom d'alguns discos o bandes que sonen últimament al teu reproductor?

Impossible escollir, m’agrada la música de molts estils diferents. Des del Motown, Van Morisson o Fleetwood Mac passant per jazzdance i Moloko fins a Fiona Apple i Florence+The Machine. M’agrada escollir un estil musical depenent del meu estat d’ànim.

6. Si et demanéssim relacionar la teva imatge amb una cançó o un estil de música, quin seria? (Ha de ser fàcil! No volem donar-li al coco!)

Fiona Apple, Relay.

 

compliment
compliment

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA