Cinema i música: Ana Cruz i el cinema de Dorothy Davenport

Esdeveniment

dimecres, juliol 3, 2024 - 22:00

Gratuït 

Compartir a:

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Enguany aquest petit cicle està enfocat en el treball de les pioneres del cinema i vol donar visibilitat als primers treballs de la història del cinema dirigit per dones. Aquesta edició compta amb 3 sessions on podrem gaudir del cinema de tres pioneres com van ser Alice Guy-Blanché, Dorothy Davenport i Lois Weber. Aquest cinema té la peculiaritat que està sota la mirada de la dona, de principis del segle XX, i trenca amb l’hegemonia de la mirada masculina que existia dins del cinema mut.

L'Ana Cruz i el cinema de Dorothy Davenport

L’Ana Cruz posarà banda sonora, amb el seu baix i amb la col·laboració d’en Sergio Rojas als sintetitzadors i la composició, al llargmetratge “The Women Condemned” on una jove periodista, intrigada pel carisma d’una nena condemnada d’assassinar una estrella de la ràdio, es disposa a demostrar la seva innocència.

La Dorothy Davenport, nascuda en una família dedicada al teatre va deixar la seva empremta parlant de prostitució i esclavitud humana fent un cinema ple de reflexió y sentit moral.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA