Cinema i música: Ivó Valdivielso i el cinema d'Agustí Casas

Esdeveniment

dimecres, juliol 6, 2022 - 22:00

Gratuït 

Plaça Joan Garcia-Nieto
Compartir a:

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Per segon any, amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal,  que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc , entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

Ivó Valdivielso i el cinema d'Agustí Casas

L’Ivó, incasable trobador  de nous sons a partir de la tecnologia, es confeccionarà un set  especial per l’ocasió on podrem escoltar sintetitzadors analògics, caixes de ritmes i sons espectrals que seran la banda sonora de la producció audiovisual de l’Agustí Casas, que fa recerca de la història del Prat i analitza l’arquitectura de les construccions de la ciutat.

Agustí Casas , creador polifacètic i autodidacta, ha treballat tant amb fotografia com amb cinema. S’ha especialitzat en el documental de temàtica històrica, tot explicant l’evolució del Prat. També ha realitzat reportatges de temàtica més concreta, com ara el Carnaval. Alguns dels seus treballs els ha dut a terme amb la col·laboració d’amics, com en Felip Neri Gordi, integrats en les diferents entitats de les quals ha format part.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA