Cinema i música: Missing Textures i el cinema de Lois Weber

Esdeveniment

dimecres, juliol 17, 2024 - 22:00

Gratuït 

Compartir a:

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Enguany aquest petit cicle està enfocat en el treball de les pioneres del cinema i vol donar visibilitat als primers treballs de la història del cinema dirigit per dones. Aquesta edició compta amb 3 sessions on podrem gaudir del cinema de tres pioneres com van ser Alice Guy-BlanchéDorothy Davenport i Lois Weber. Aquest cinema té la peculiaritat que està sota la mirada de la dona, de principis del segle XX, i trenca amb l’hegemonia de la mirada masculina que existia dins del cinema mut.

Missing Textures i el cinema de Lois Weber

Aquest peculiar “Power Trio” de joves pratencs posarà música al cinema de Lois Weber. Cineasta considerada la primera dona en filmar un llargmetratge. Lois Weber va documentar el sorgiment d’una nova corrent feminista a partir de visibilitzar la dificultat de ser dona a principi del segle XX.

“Shoes” és una pel·lícula que parla d’una jove treballadora que ha de mantenir a la seva família només amb 5 dolars a la setmana. L’estrès produït per aquesta situació acaba fent coses que mai imaginaria per un parell de sabates. 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA