CODI FONT AUDIOVISUAL FRANCISCO NIXON DAVID CARABÉN MANOS DE TOPO

Codi Font Audiovisual

Xerrades on volem descobrir i compartir les influències audiovisuals que hi ha darrera d’alguns músics

Compartir a:

El codi font és un conjunt de línies de text que són les instruccions que ha de seguir una computadora per executar un programa. Compartir el codi font és la base del programari lliure. En la cultura, tota creació beu de la remescla del que ens envolta: moments, llibres, pel·lícules… En aquestes xerrades volem descobrir i compartir les influències audiovisuals que hi ha darrera d’alguns músics posant de manifest que la remescla és la base de tota creació artística i que, com a tal, aquesta hauria de ser formulada també en un codi obert i lliure.

L’activitat es desenvolupa a partir d’imatges que s’entrecreuen amb la música del convidat i que afavoreixen reflexions entorn la creació i les influències del que ens envolta.

Si voleu aprofundir més en el concepte de remescla i de com qualsevol obra intel·lectual és derivada, podeu llegir el recull de Codi Font, la remezcla, del col·lectiu Zemos98

El projecte de Codi Font Audiovisual és una idea del col·lectiu Embed.at amb llicència CC BY-SA.

Pel Codi Font Audiovisual han passat diverses personalitats musicals com Francisco Nixon o David Carabén. Al següent vídeo trobareu la participació del Miguel Ángel Blanca, cantant de Manos de Topo, que ens fa de guia per les seves influències:

CONTINGUT RELACIONAT

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA