Comença la temporada de les Jams Session

Notícia
Compartir a:
dimarts, octubre 15, 2019 - 17:30

Una Jam Session és l’hora del pati, és el moment en què els músics es treuen la pressió del directe, de l’acadèmia, de l’estudi i fins i tot dels assajos i concentren tota la seva energia a passar una bona estona. Una Jam Session és, per tant, el millor lloc per a conèixer l’estat de salut d’una escena musical i per sort, aquí al Prat està ben viva. Des que vam reobrir hem mantingut el costum de fer-ne una cada dos mesos, i s’ha convertit en el lloc de reunió de músics de l’escola, de bucs, del Prat i fins hi tot de fora.

Però per nosaltres – aquella gent que està a l’oficina -, també ens serveix per a trobar col·laboradors amb els quals treballar i desenvolupar projectes. Músiques que ara toquen al Paraula de Dones, o que han passat per l’#Almeuritme han passat abans per la jam, així, que jo que sé, si teniu ganes de fer (més) coses amb la música estaria bé que us passéssiu per aquí i ens coneguéssim.

Com a clímax argumental d’aquesta petita parrafada que heu tingut paciència de llegir us direm que a la jam només hi poden passar coses bones i divertides, vegis:

– el bar fa pinxos
– hi ha molta penya
– comprovar que un heavy de cor no té per què semblar-ho a l’exterior
– s’han format bandes (i també se n’han dissolt però això no és culpa nostra :) )
– s’han format parelles (no se n’ha dissolt cap)
– flipar en com toca aquella persona que veus contínuament al metro

I practicar, tocar, aprendre i passar-s’ho pipa, bàsicament. La primera de la temporada serà el dia 27 d’octubre, espere’m que us hi passeu!

 

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA