Comença l’any amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals

Notícia
Compartir a:
dilluns, gener 2, 2023 - 11:00

Tallers, cursos i xerrades de temàtiques diverses i per a totes les edats

Des del Servei de Cultura t’oferim aquest conjunt de tallers, cursos i xerrades de temàtiques diverses i per a totes les edats.

En l’àmbit de la creació, prova diferents estils de ball i tècniques del circ, experimenta amb les arts tèxtils i plàstiques, millora fotografies i produccions musicals i desafia el full en blanc.

Si t’apassiona el coneixement i la reflexió, eixampla la mirada i la capacitat crítica amb cursos i xerrades sobre literatura, història, música, ciència i temes d’actualitat.

Amplia el teu univers literari i comparteix les històries llegides en algun club de lectura, en tens molts per escollir!

En el camp de la tecnologia, descobreix eines i aplicacions digitals que millorin el teu dia a dia i afavoreixin la creativitat.

Si vols millorar les habilitats a la cuina i viure de forma més saludable, tria i remena d’entre el gran ventall de propostes gastronòmiques.

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 11 de gener, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaL'Escola d'Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d'arts del Prat.

Trobaràs tota la informació al web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 

Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 

Al Prat, la cultura al teu abast! 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA