Concert: Biznaga + Puta Blava

Esdeveniment

divendres, maig 6, 2022 - 22:00

ENTRADES

Preu: 15,5€
Anticipada: 10,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Biznaga

Com deia la banda de rock més gran de tots els temps: Tot el que digueu que som, ho som i encara pitjor. Biznaga combregaria amb aquest lema si no fos perquè els importa una merda això del rock.

Sent part d'una generació de músics formats al voltant del punk, Biznaga s'han erigit com un dels més ferms candidats a traspassar les fronteres sempre difícils entre aquest gènere i el gran públic. D'una manera molt personal han aconseguit perfeccionar, a base de melodia, discurs i actitud, una sort de cançó protesta contemporània.

Els seus tres treballs publicats fins avui: Centro Dramático Nacional (Holy Corb, 2014), Sentido del Espectáculo (Slovenly Recordings, 2017) i Gran Pantalla (Slovenly Recordings, 2020) són bona prova de com desenvolupar una trajectòria a base de grans cançons, sense concessions en el retòric, ni renúncies en el melòdic. El seu nou treball, Bremen No Existeix, serà editat per Montgrí a l'abril de 2022.

Puta Blava 

Puta blava és una banda pratenca formada per quatre amics amants del punk rock en totes les seves vessants. Guitarres esmolades i ritmes accelerats al més pur estil vuitantero de grups com Eskorbuto o The Misfits.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA