Concert de gener de L'Escola Sona amb The Electrics i Blue Stripes

Notícia
Compartir a:
divendres, gener 28, 2022 - 09:30

Segon concert del combos de L'Escola d'Arts en Viu a La Capsa

En l'edició de L'Escola Sona d'aquest mes de gener van actuar dos Combos conduits pel professor Ismael Alcina. En concret va actuar un combo de nois i noies anomenat The Electrics i un combo de joves que es fan dir Blue Stripes.

El Combo The Electrics va tocar cançons de The Corrs, Fito i Fitipladis i també David Guetta, i des del primer moment, liderats per la seva cantant, es van posar el públic a la butxaca. Per la seva banda el Combo Bue Stripes, que estrenava cantant, va interpretar Cantalupe island, Rock with you i Trouble de Jose James.

Els concerts de L'Escola Sona són part del procés de formació i pràctica artística de l'alumnat i els permet viure l'experiència de tocar en un escenari professional i alhora compartir la seva música amb tothom qui vulgui escoltar-los, ja que són concerts oberts i gratuïts.

Està previst que el proper concert de L'Escola Sona sigui el dijous 24 de febrer a càrrec d'uns altres combos de L'Escola, que actualment compta amb 20 formacions d'aquest tipus.

 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA