Concert: El Buen Hijo + Tronco

Esdeveniment

dissabte, abril 6, 2024 - 22:00

ENTRADES

Preu: 18,5€
Anticipada: 15,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Compartir a:

El Buen Hijo

El Buen Hijo o, el que és el mateix, la suma de Marco, Alicia, Cham, Miquel i Daniel, ha consagrat la seva existència com a grup de música a buscar (i trobar) la perfecta cançó de pop. Una banda que trascendeix èpoques i tendències i que s'ha convertit per dret propi en una de les realitats més apassionants de l'escena independent nacional. El seu nou treball "Viene y va", confirma el què ja se sabia: El Buen Hijo son únics, divertits, apassionants i apassionats. lo que es lo mismo, la suma de Marco, Alicia, Cham, Miquel y Daniel, ha consagrado su existencia como grupo de música a buscar (y encontrar) la perfecta canción de pop. Una banda que trasciende épocas y tendencias y que se ha convertido por derecho propio en una de las realidades más apasionantes de la escena independiente nacional. Su inminente nuevo trabajo, Viene y va, confirma lo que ya se sabía: El Buen Hijo son únicos, divertidos, apasionantes y apasionados. Aquest últim trball és el seu segon disc de llarga durada i multiplica els punts cardinals que ja sabiem  del grup, afegint nous matissos a una proposta que adquereix un nou cim creatiu. Com de costum, amb la cançó pop per bandera, ofereixen miniatures melòdiques que presenten personatges que cerquen el seu lloc al mon, mirant la realitat amb els ulls oberts i les emocions a flor de pell.

Tronco

Conxita i Fermí son Tronco. Aquests germans esquiven les seves petites discussions fraternals per a cantar cançons (tot i que també saben antar enfadats). Amb tant sols una guitarra i dues veus - que sonen molt bé juntes- atravessen el país amb la Tronconeta. Arriben puntuals, proven rapidíssim i es preparen per fer un concert inoblidable (qui ho ha provat ho sap). Les seves cançons son com una taula de tres potes: històries vertaderes, melodies que s'enganxen i ritmes caribenys. Cada pota és imprescindible per al SHOW. 

Els germans Tronco ens parlaran de l'amor, de menjar, de diners, d'animals i del temps que passa. Amb el seu EP "Abducida por formar una pareja" (2017) van conquistar al públic i amb els seus LPs "Tralará" (2018 i "Nainonai" (2021) ho van consolidar. Am el seu últim treball "Tutupá" s'enfronten al seu repte més ambiciós: girar per totes les sales del país al més pur estil DIY.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA