Concert: J. Merino & Revolbert Roll Band

Esdeveniment

dissabte, juny 1, 2024 - 21:30

ENTRADES

Preu: 12,5€
Anticipada: 10,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Compartir a:

Amb més de 30 anys de trajectòria, convergeixen en aquest apassionant projecte on recreen clàssics de la música negra, així com temes de pròpia autoria. Acompanyats de la Roll Band, no falten l'espontaneïtat i la química musical en el diàleg entre les guitarres de J. Merino i Revolbert!

Martin J. Merino (Guitarra-veu), Robert Revolbert (guitarra), Jose Pilar (baix) i Homero Tolosa (bateria), músics distingits de blues i rock de l'escena artística barcelonina i de la Península, conflueixen en aquesta potent banda. Han format part de coneguts grups com Tota Blues Band, The Excitements i Lone Rhino Club, tocant en les sales de major renom d'Espanya, i també en els més prestigiosos festivals de Blues, Rock i Jazz, a vegades acompanyant a bluesmen d'EUA de la talla de Bob Margolin, Lousiana Red, Barrelhouse, entre d'altres.

A més, en aquesta nit de Blues, Rhythm, & Soul, Funky i Rock& Roll, comptarem amb una classe de Blues Dance amb Meri i Jordi Figueras abans del concert i DJ Mer i DJ Figuerazz després!
 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA