Concert: Leo Middea

Esdeveniment

divendres, abril 28, 2023 - 22:30

El Bar de La Capsa
Compartir a:

Leo Middea es un dels artistes més reconeguts de la nova generació de MPB (Música brasilera), amb una carrera a Brasil i a Portugal i quatre àlbums publicats amb grans ressenyes i més de 55.000 escoltes mensuals a Spotify. L’any 2022 va ser convidat a obrir dos shows de Sheila (cantant que va vendre la majoria dels seus discos entre els anys 60 i 70) per 2000 persones, al Salle Pleyel, una de les principals sales de concert de París. També va ser convidat pel primer ministre de Portugal per a fer un concert al Bicentenari de la Independència de Brasil.

Als 27 anys, Leo ha viatjat pel món amb la seva guitarra i actualment està vivint a Lisboa. L’any 2020 va sortir a la llum “Vicentina” sota la producció de Paulo Novaes, arranjaments per Polivalente i la participació del cantant Janeiro. El projecte va aconseguir consolidar-se gràcies a que Leo va anar demanant 1 € per persona per tal d’aconseguir els diners per a la gravació. Aquesta odissea es va documentar amb un mini-documental que es pot veure a Youtube. L’àlbum va arribar al milió d’escoltes a Spotify tant sols en nou mesos.

Després de concerts exitosos al seu balcó durant la pandèmia, els sold out a Londres, Amsterdam, Rio, Lisboa... i gairebé 10 milions d’streams només a la plataforma digital Spotify, l’artista ha estat consolidant la seva carrera a Europa i Brasil, i al 2023 es prepara per al seu nou àlbum “Gente” enregistrat entre Amsterdam i París.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA