Concert: Motörhits + Decade of Aggression

Esdeveniment

dissabte, maig 28, 2022 - 22:00

ENTRADES

Preu: 12,5€
Anticipada: 8,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Nit de metal amb les millor bandes tribut de Motörhead i Slayer de Catalunya! Motörhits i Decade of Aggression ens porten el directe més fidel d’aquests titans del hard rock i el thrash metal.   

Motörhits és una banda tribut a Motörhead. No és un tribut qualsevol, porten diversos anys realitzant un show fidel al grup de Lemmy Kilmster, imitant el so cru d'aquesta banda estandart del rock dur. Han clonat a la banda en tots els sentits, tant estètica com musicalment. Una escenografia imitant columnes d'amplificadors, una immensa bateria i la similitud del cantant tant en la indumentària com en la veu, us faran reviure un concert dels mítics Motörhead, on podreu escoltar un set list amb els seus millors clàssics. 

Decade of Aggression és una banda de versions d'Slayer, de la primera època. Concretament de les cançons de l'àlbum live que dóna nom a la banda i en homenatge a Jeff Hanneman. No es consideren una banda tribut sinó un grup de quatre músics amb ganes de versionar a Slayer, perquè van créixer amb  la seva música i en són fans declarats. 

DOA
DOA

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA