Concert: Silly Bones Valley + Time Cops

Esdeveniment

dissabte, març 19, 2022 - 22:00

ENTRADES

Preu: 12,5€
Anticipada: 8,5€
Tarifa Joves.Prat: 5€

Compartir a:

Silly Bones Valley és una banda Barcelonina formada per Ignasi Cama i Toni Hidalgo i es caracteritza per un so influenciat pel rock alternatiu dels anys 90 que combinen amb el bagatge musical adquirit durant els seus últims anys de carrera.

Tot va començar a cuinar-se vora el 2016 com una feina de composició i producció de les seves pròpies cançons, però no és fins al 2021, aprofitant el confinament, que finalitzen el seu primer treball d'estudi, "Return", enregistrat a Cal Pau Recordings i editat per Cases de la Música Records.

SBV estan de presentació del seu àlbum de debut, un disc amb diversitat estilística, així i tot, unides per una mateixa sonoritat. Hi podrem trobar reminiscències a Hendrix, Led Zepellin, Black Sabbath i a tota la fornada del rock de Seattle dels 90. A través de poderosos riffs de guitarra acompanyats d'una base contundent,el seu so transmet ràbia i inconformisme, reflex d'una societat actual incòmoda.

Les seves lletres com "Let's Reveal" o "Lost Mind" són un continu joc de metàfores i pinzellades abstractes que donen peu a la interpretació de l'oient. Però no tot és foscor, també hi podrem escoltar a l'americana Tori Sparks cantant "Friends", una cançó que ens parla de la importància de l'amistat quan tot està fotut.

Time Cops és una banda que neix entre Londres i Barcelona, a cavall entre el brit-rock dels 2000 i un pop amb anabolitzants. Segons ells, fan un pop-apocalíptic per aquesta era totalitaria, la identitat dels seus components és classificada. 

Escolta'ls aquí 

Silly Bones Valley 

Time Cops 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA