Concert: Simonsen + Totti Montenegro

Esdeveniment

dissabte, juny 10, 2023 - 22:00

ENTRADES

Preu: 6,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€

Compartir a:

Totti Montenegro

Nascuts el 2017 amb les cendres de la banda pratenca Uncertain Blue, de la qual es conserva bona part dels seus membres (Andrés a la veu, Rafa a la guitarra, Jordi al teclat i Caste al baix), als que s'afegeix Quim a la guitarra rítmica.

Hereus del so de l'indie rock dels noranta, aposten per un so directe i a la vegada melòdic en què es barregen les distorsions crues, la tendresa dels seus ambients i la contundència dels seus ritmes. Aquest març passat, van publicar el seu segon treball, Entre el mezquite i el nopal, amb una atmosfera heterogènia i un marcat toc frontier amb l'excepcional col·laborador d'Eric Rovira a la bateria.

El pròxim 10 de juny, Totti Montenegro presentarà aquest disc a La Capsa en el seu primer directe des de 2021.

 

Simonsen

Sorgit de la unió de diferents membres d'altres grups amb un llarg recorregut discogràfic i als escenaris, el 2020 neix Simonsen. El 2021, Tone Codina, Uri Canalías, David Trujillo i Óscar Martín comencen a definir el so i la proposta del nou projecte i inicien la gravació de les primeres demos de la mà de Christia Rey. El 2022 es veu el resultat amb el llançament del seu primer tall Tormentas, una proposta que barreja la llum i la contundència del seu so amb un missatge que valora el procés i el fracàs. En ells podem veure la clara influència de sons britànics i de grups com Oasis, Radiohead o Arctic Monkeys.

Aquest gener de 2023, va sortir el seu segon single, Aunque Ya No Estés, una proposta més intimista i molt emocional que mostra més textures i sensibilitats de la banda. Després d'aquest llançament, s'uneix al grup Albert Godino al teclat, aportant noves composicions a la banda. Estigueu atents perquè aquesta primavera sortirà nou material audiovisual de la banda!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA