Concert: unsalto

Esdeveniment

dijous, maig 9, 2024 - 20:30

El Bar de La Capsa
Compartir a:

És impossible posar una etiqueta a la música de unsalto, són inclassificables.

Tot i ser un projecte nou, els seus integrants estan ben endurits en experiència. El supergrup manyo-argentí establert a Barcelona està integrat per Jano (Olsen Twinz), José (My Expansive Awareness, Los Ojos), Pablo (Hurricane Heart Attacks) i Pedro (Gabriel y Vencerás, Señalada).

Una gran varietat de provinences i influències a celebrar, perquè la seva diversitat ha fet possible la riquesa i originalitat de la seva proposta, que assaig a assaig ha evolucionat cap a un so hipnòtic, en el que tenen cabuda guitarres amb reminiscències emo, desenvolupaments psicodèlics, armonies pop i ritmes kraut.

Podríem dir que unsalto estan a cavall entre el shoegaze dels noranta i la new wave-psicodèlica? El que és indubtable és que aquesta banda encerta amb precisió i frescor a cada una de les seves composicions, omplint una absència que no sabies que senties, disparant ones sòniques a tot aquell que les necessiti.

A un polígon de Barcelona es van materialitzar les seves 6 primeres cançons, ja disponibles de la mà d'Analog Love Records en el disc 'salto'. Una bossa de cuir sintètic on conviuen textures i intencions de guitarres, murs de so, força juvenil i harmonies perfectes. unsalto és una excursió per un parc a Londres de camí a l'aeroport, un viatge en zepelí a Nova York amb escala a Saragossa i Posadas.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA