Debut dels Acid Paint a La Capsa

Notícia
Compartir a:
dilluns, novembre 16, 2015 - 18:00

Divendres passat els Acid Paint tancaven un cercle a La Capsa. El primer cop que els vam conèixer, alguns dels Acid Paint formaven Bad Students, una banda jove que va assajar als bucs de La Capsa abans de la reforma i que estudiaven al Batxillerat escènic del IES Baldiri Guilera. Després d’això van participar al projecte cocoon amb el Wences Aparicio com a productor. Un temps després, com passa amb moltes bandes joves, ens vam assabentar que desapareixien amb la pena de dir adéu a propostes amb sons interessants.

Però d’aquelles cendres va sorgir el que avui coneixem com a Acid Paint, una banda de rock en català, sense complexes, sense ukeleles, amb actitud, amb ganes i amb un projecte musical clar que vol fer-se un lloc al panorama de la música en català.

La passada primavera es tancaven a l’estudi de La Capsa per enregistrar una bona part del seu primer disc, el mateix que el passat divendres van presentar a l’escenari de La Capsa. La seva és una proposta fresca i desencorsetada, capaç de connectar.

Les seves lletres parlen del què ens envolta, estan carregades de denúncia i arrelades a un moment polític i social. Les acompanya un so contundent i una arranjaments elaborats que fan de la seva una proposta potent i acurada.

Esperem que hagi estat un dels nombrosos directes en què puguin créixer i fer-se grans com a banda

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA