Desembre a la Capsa: família, recolliment, caliu i molt de perfum

Notícia
Compartir a:
dijous, desembre 12, 2019 - 17:30

A la Capsa no som immunes als canvis estacionals i com que s’acosten dates nadalenques hem pensat en una programació digna d’un spot nadalenc: família, recolliment, caliu i molt de perfum.

Celebrem 5 anys de concerts solidaris per la Fundació Rubricatus amb uns clàssics de la ciutat, els countries Jeb Andrews Foundation Band obren la programació de desembre al ritme de l’Amèrica profunda. El mateix cap de setmana, el diumenge dia 15, és el dia dels músics locals per a reunir-se al bar i omplir-lo de musica! Aquest cop la Jam Session estarà conduïda pel combo de L’Escola d’Arts en Viu, “The Hitters”.

El següent cap de setmana ja encaminem els dies forts de desembre i per a preparar-nos per als sopars així com per acabar un sopar d’empresa (o començar-lo, com vulgueu) us hem preparat el millor tribut dels Rolling Stones: els Smoking Stones repassaran tots els èxits de Ses Satàniques Majestats el dia 21 de desembre a les 22:30h.

Els següents dies prometen ser frenètics i és que no podreu mantenir-vos allunyats de La Capsa per més de 3 dies seguits: el 24 a la nit Nancy Anèmica i Kriss Guijarro formaran equip com a Comolasgrecas Dj’s i punxaran la seva selecció de vinils que abracen gèneres que van des de la psicodèlica fins al kinki rock (amb Rosalíes de per mig). El 28 a la nit, al Bar, podrem gaudir del projecte en solitari de Fermí Delfa, músic local i una de les meitats de Tronco, i ja per acabar l’any podrem veure’ns les cares la nit del 31 i gaudir de les actuacions de La Loca Histèria i els dj’s Jackie Alone i GzZ!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA