Dissabte festiu a La Capsa

Notícia
Compartir a:
dilluns, octubre 26, 2015 - 18:00

Dissabte va ser un dia en què La Capsa i els seus exteriors estaven plens de propostes i activitats. Ja des de dissabte al matí Els Txemurris, amb el Ramon Faura com a productor, ocupaven l’estudi de so per enregistrar “Per amor a l’art” dins el projecte Cocoon.

A la tarda, les entitats de lleure ocupaven la Plaça Joan Garcia Nieto per celebrar el Pratilleure, una nova edició de la festa de les entitats de lleure i agrupaments de la ciutat. Després agafaven el relleu les colles de Gegants del Baix Llobregat que celebraven la seva trobada anual i van fer el traspàs de medalló i el sopar de colles a la plaça.

A les 22:30h Els In Vino Veritas començaven la seva actuació a La Capsa. Van obrir la nit de concerts amb un públic proper i fidel que els va animar i va corejar amb ells alguns grans hits. Un cop acabats va ser l’hora de 9Son.

Els 9son han estat prop de 7 mesos assajant  a La Capsa i els hem vist créixer i consolidar el seu nou disc amb qui han girat durant l’estiu. Dissabte ens van presentar les cançons d’aquest nou treball juntament amb temes d’anteriors discos i grans versions de la rumba. Amb un directe treballadíssim que no deixava marge al descans van animar al nombrós públic des del minut zero.

Energia, alegria i força van ser claus en un directe que va atrapar a gent d’edats ben diferents que van ocupar La Capsa durant el dia en un dissabte ple a vessar!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA