Doble Pletina i Neleonard, immillorable inici d'any

Notícia
Compartir a:
dilluns, gener 12, 2015 - 17:45

La nit va començar amb els Doble Pletina dalt de l’escenari. Ja teníem ganes de veure’ls a La Capsa perquè no havien trepitjat encara la sala. Ells també en tenien ganes i , tot i l’homenatge a Castelldefels que van fer amb el tema Cruzo los Dedos, van confessar que algun dels seus primers concerts havien vingut a veure’l a La Capsa. Coses del Baix Llobregat!

També va haver-hi moments més íntims, com el moment en què van canviar la guitarra per la serra musical. Amb tot, Doble Pletina van compartir amb tots nosaltres les seves lletres sobre el quotidià, sobre les incerteses i els moments bonics… Un repertori ben treballat, amb unes sonoritats precioses i ben treballades. Esperem que treguin el seu nou treball que tot apunta que veurà la llum el 2015 per seguir disfrutant de les seves melodies i les seves lletres.

Dels Doble Pletina vam passar als Neleonard. Una banda mig pratenca que ha estat rebuda amb molt bones crítiques per part de la premsa i el sector de música independent. Així que podem dir que Neleonard jugaven a casa i era molta la gent que tenia ganes de veure’ls en directe per primer cop i en un lloc tan especial per a alguns d’ells com és La Capsa, tal i com ens va explicar la Laura.

 

I com era d’esperar, Neleonard va tenir una càlida rebuda i una connexió molt propera amb la sala i la gent que l’ocupava. Van dedicar totes i cada una de les cançons a un o més d’un dels presents a mesura que anaven desgranant la seva set list que rebosava POF per tot arreu. El concert va anar in crescendo  i l’alegria i l’espontaneïtat dalt de l’escenari feien encara més proper i especial el seu directe. També hi havia però l’exigència de saber que amics, coneguts i familiars eren allà, descobrint-los.

Amb el seu single, Capital, rebut amb aplaudiments i ganes van començar amb els temes més laurejats i el públic, fins i tot, començava a demanar cançons. Agosto, el tema del EP va donar pas a Podemos amb què van tancar el concert. Bon sabor de boca, gran so i una connexió especial entre els membres d’aquesta banda a qui els espera, segur, un gran 2015 ple de concerts i projectes interessants. I ens n’alegrem i molt d’haver-los pogut gaudir a La Capsa.

De la sala vam passar al bar on els Pin&Pon dj’s van engegar una sessió que va acabar de rematar la nit. Era el moment de comprar el disc de les bandes, de xerrar amb ells i de retrobar-se acompanyats d’una banda sonora immillorable. Començar el 2015 amb una gran nit és un bon punt de partida!

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA