El 12 de març torna el Paraula de Dones

Notícia
Compartir a:
dilluns, febrer 14, 2022 - 13:00

Paraula Talent, el concurs total. El 12 de març, les millors artistes d’aquesta banda del Llobregat a La Capsa. Emoció, talent i moltes ganes de triomfar!

El proper dissabte 12 de març torna el Paraula de Dones, un procés de treball que, any rere any conclou amb la presentació pública d'un espectacle treballat entre un grup de dones de la ciutat. 

El Paraula de Dones és un projecte molt arrelat a La Capsa i a la ciutat. El vam veure néixer el 1997 i des d’aleshores, ha anat trepitjant diferents equipaments i espais de la ciutat, ha viscut diferents maneres de treballar-se i hi han participat moltíssimes persones i col·lectius del Prat. 

Dalt de l’escenari hem vist tot tipus de propostes: un cabaret fresc i en clau d’humor que jugava amb els tòpics de les dones, espectacles més en clau de lluita i denúncia, plantejaments que cercaven la intimitat de les dones i les seves formes de viure al món, la recreació d’un programa radiofònic i, darrerament, espectacles on el protagonisme l’ha pres la música en directe amb una banda formada per dones en la seva totalitat.

El 2021 també va ser  un any de parèntesi pel Paraula de Dones degut a la situació pandèmica i es va realitzar la peça audiovisual “Cachitos de Paraula”, on hi van participar totes les dones que han format part del projecte al llarg dels anys.

Aquest 2022 el Paraula torna a l’escenari de La Capsa amb un espectacle que porta gestant-se des del desembre passat i en el que hi participen un grup de 12 dones de la ciutat. En aquest edició comptem amb la Cristina Celada (actriu, creadora i dramaturga) a la direcció artística i amb l’Alba Careta (trompetista i cantant de jazz) a la direcció musical. 

Així, el 12 de març a les 22.30h arriba Paraula Talent: el concurs total. Les millors artistes d’aquesta banda del Llobregat us esperen a La Capsa. Emoció, talent i moltes ganes de triomfar! Les entrades sortiran a la venda el divendres 18 de febrer a les 17h. 

Si voleu saber més sobre el procés i l'espectacle d'enguany, estigueu atentes al canal d’Instagram del Paraula de Dones.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA