El 19 d’abril, celebrem l’Escarxofa&Jazz al balcó

Notícia
Compartir a:
dimecres, abril 15, 2020 - 09:30

La Capsa i les Escarxofes del Prat impulsen aquesta edició en format virtual.

L’Escarxofa & Jazz és un de les cites més esperades del calendari per La Capsa i la ciutat. Potser perquè és l’inici oficial de la primavera al Prat o potser perquè és una barreja explosiva de música, emocions, escarxofes, cervesa amb protector solar, amics i molta diversió. 

Aquest 19 d’abril, no podrem celebrar-ho com ens agradaria, però mentre esperem l’edició d’enguany -sí, sí, sí l’Escarxofa no es cancel·la, no patiu que us mantindrem informades! - us animem a invocar l'esperit escarxofero i fer-lo servir d’antídot per passar millor aquests moments difícils. Per això, La Capsa us proposa un Escarxofa & Jazz home edition i volem que ens ensenyeu com ho celebreu!

Escalfant motors

Abans del gran dia, us proposem un seguit d’instruccions per a participar-hi col·lectivament. Només cal que etiqueteu @lacapsa a les xarxes socials i ho compartirem. Què us proposem?

  1. Crear i compartir les vostres receptes amb Carxofa Prat amb les etiquetes #mengemcarxofa  i #cuinempercuidar

  2. Dissenyar el vostre cartell ideal del festival: ja sabeu, 4 concerts + 1 (per al vermut, per a l’hora de dinar, per al cafè i per ballar). Amb músics d'ara i d'abans. Miles Davis i Myriam Swanson? Sí, encaixa!

  3. Demostrar els vostres coneixements "escarxoferus" amb recomanacions musicals. 

Diversos projectes i equipaments de la ciutat se sumen a la celebració! Els centres cívics Palmira Domènech i Ribera Baixa, durant aquest temps de confinament, s’uneixen per compartir receptes de la comunitat i, sota el hashtag #CuinemPerCuidar, recolliran totes les propostes culinàries on la carxofa sigui la protagonista.

A més, al web de Patrimoni Cultural podreu descobrir quins van ser els inicis del conreu del producte estrella del camp pratenc i gaudir d’un recorregut fotogràfic per la història de la Carxofa Prat. 

#EscarxofaAlBalcó

El 19 d’abril, celebrem conjuntament l’#escarxofalbalco. Des de les 12 h i fins les 16 h, La Capsa oferirà  un seguit de sessions musicals en directe a través del seu canal de youtube:

  • A les 12h, a l’hora del vermut, ens acompanyarà en Marc Garcia.
  • A les 13.30 h, la sessió anirà a càrrec de José Valderrama.
  • A les 15 h, Sonia Frizzante s’encarregarà de tancar aquesta home edition de l'Escarxofa.

A més, anirem compartint vídeos de tots aquells grups que han trepitjat últimament l’escenari de l’Escarxofa&Jazz i hi haurà alguna sorpresa!

El diumenge, feu del vostre saló la pista de ball, traieu el xef que porteu dins amb receptes inèdites o totes aquelles que haurem anant compartint i, sobretot, explica’ns com ho celebres!


Etiqueta’ns a les teves publicacions: @lacapsa #escarxofalbalco #escarxofajazz #mengemcarxofa #alpratenscuidem

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA