El Descompositor: George Harrison amb Ricardo Gil i Javier Tarazona

Esdeveniment

dijous, novembre 14, 2019 - 19:00

Compartir a:

Ricardo Gil i Javier Tarazona porten col·laborant des de 1999, any en què van publicar el llibre George Harrison: L'home invisible (Mil·lenni), revisat i ampliat en 2010 amb el nou títol George Harrison: de Beatle a jardiner (Mil·lenni). Des de llavors han escrit junts desenes d'articles i ponències per a les universitats d'Almeria, Barcelona i Mallorca entre altres. També, al costat de Juan Agüeras, van publicar en 2012 el llibre Al costat dels Beatles (Mil·lenni), una col·lecció d'entrevistes a personatges íntimament relacionats amb la banda de Liverpool com Pete Best, Tony Sheridan o George Martin.

En aquesta edició del Descompositor, faran un recorregut per la vida i les cançons d'aquest músic imprescindible dins de la història de la música i de la cultura occidental.

El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen… 

Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle en homenatge a George Harrison, un projecte realitzat conjuntament entre La Capsa, el Cèntric i L'Escola d'Arts en Viu.
Altres activitats del cicle:

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA