El Descompositor: L’òpera italiana, amb Albert Galceran

Esdeveniment

dijous, juny 27, 2019 - 19:00

Compartir a:

Albert Galceran, periodista i divulgador musical, ens aproparà al món de l’òpera italiana fent un repàs dels operistes més significatius: d’ aquells que fan popular aquest gènere arreu del món com són Rossini, Verdi o Puccini, però també d’altres grans compositors com Monteverdi o Ponchielli. Farà un recorregut que anirà des de l’optimisme de les òperes còmiques de Rossini, a la tragèdia de les grans heroïnes de Puccini, passant per l’efectiu romanticisme de Verdi.

Ha treballat en mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, Catalunya Música, RAC1, Betevé o La Xarxa de Comunicació Local. Actualment, juntament al músic Pedro Pardo, presenta el programa “Homes clàssics” a Catalunya Música i la secció homònima al Suplement de Catalunya Ràdio de Roger Escapa. També és el responsable del programa “Moments d’òpera” a La Xarxa de Comuniació Local, i de la secció de música clàssica al programa “Àrtic” de Betevé. També és assessor del Gran Teatre del Liceu, on juntament a Jaume Radigales, s’ocupa dels programes de mà de les representacions d’òpera.

EL DESCOMPOSITOR EN CONCERT. Liceu a la fresca: Tosca, de Puccini 
Divendres 28 de juny a les 22h al Cèntric Espai Cultural

El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen…

Aquest cicle realitzat de forma conjunta amb La Capsa, l’Escola Municipal d'Arts en Viu i el Cèntric, vol ser un punt de reunió de tots aquells curiosos amants de la música que desitgin descobrir noves músiques o aprofundir en els seus estils preferits.  

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA