El Genio Equivocado presenta Birkins + Ken Stringfellow + Algora + Centauros + Pixel de Stael

Esdeveniment

dissabte, febrer 8, 2020 - 22:00

ENTRADES

8€ anticipada / 12€ a taquilla

Compartir a:

El Genio Equivocado torna a la Capsa per celebrar el 10è aniversari d'aquest segell. Venen presentar-nos un cartell amb bandes que desborden força i talent!

Birkins  + Ken Stringfellow

Quartet de Gran Canaria que ha destil·lat durant tots aquests anys cançons repletes de pop colorista, chanson francesa, rock y psicodèlia, trets característics de les seves cançons, cosa que els ha portat que la seva música sigui etiquetada en alguns mitjans com a neo chanson o nova cançó francesa. El 2017 arribava el seu quart disc "Aquí hay dragones", el seu millor treball fins a la data amb el que ens oferien la sorpresa d'interpretar alguns dels temes en castellà per primer cop. Elegants i foscos, els seus concerts freguen la perfecció. A principis del 2019 tornen amb un sentit homenatge a David Bowie amb convidats de luxe que els va portar a actuar al Primavera Sound.

Algora

Victor Algora presentava el 2017 el seu nou disc, "Folclore del rascacielos", tornant a l'actualitat després d'una aturada amb el seu projecte més electrònic, La Evolución del Hombre al Pájaro. Des que "Verbena" s'edités l'any 2013 han passat gairebé quatre anys. Un treball on les guitarres acústiques es fonen amb els sintetitzadors, i els detalls electrònics es regiren amb el folk i el pop de tota la vida, per a parlar-nos bàsicament de la soledat. El 2018 tornava a l'actualitat després d'editar nous temes que van ser inclosos a la banda sonora de la pel·lícula “Grímsey”  i a finals de 2019 editarà un nou treball més festiu que els anteriors. 

Centauros 

DISCO DRAMA serà un EP sobre la fi del món explicat a la inversa: 
1993, interpretada per Algora, és una distopia postapocalíptica en la que dos amants es retroben després de l'impacte d'un gran meteorit sobre la Terra.
Eclipse Total està interpretada per Alicia Ros (Cariño, El Buen Hijo, Juncal Rivero) i és una cançó-ritual pel momento exacte de l'impacte.
Costa Daurada interpretada per Soledad Vélez descriu els moments previs a l'impacte. En un turístic poble de costa fora de temporada, amb l'atmosfera enrarida, els amants prendran decisions d'última hora.
Futuro, interpretada por Fera + La quiero viva, és una cançó sobre el passat que mira al futur. Només uns quants van poder llegir els senyals salvar-se.  

Pixel de Stael
Pixel de Stael és un duet d'electrònica pop que juga amb el “glitch” dels processos creatius de la producció musical amb dispositius electrònics i informàtics potencialment defectuosos. La filosofia és glitch, optimista i DIY (do it yourself). 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA