El Jardí dels Indian: Reïna + Super Gegant + Heather

Esdeveniment

dissabte, desembre 16, 2023 - 22:00

ENTRADES

Preu: 15,5€
Anticipada: 12,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Compartir a:

Reïna

Grup de pop de Manacor, Mallorca, que es troba afincat a Barcelona. Després de la publicació del seu àlbum debut, Arts Marcials (2021), produït per Lluís Cabot (Da Souza), arriba el seu segon llarga durada, Retirada a temps, que es publicarà el setembre de 2023. Els primers avançaments d’aquest segon treball són Maldecap i Flors, dues cançons esmolades i transparents que recorden a la sonoritat de grups de pop i rock dels anys 80 i 90. Per a aconseguir aquest so han comptat amb la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig…), qui ha contribuït a potenciar i desplegar els elements que componen les cançons del quartet manacorí.

Els deu talls que conformen el disc presenten un exercici d’estil de pop en diverses vessants. Les guitarres i les veus s’alliberen i es maximitzen per a reforçar la profunditat i el punt pessimista que projecten habitualment les lletres del grup, les quals, tot i tractar temes similars a l’anterior disc, adopten una sensibilitat més gran. A partir de la il·lusió i la voluntat d’experimentació, el grup evoluciona de manera natural cap a cançons amb més energia i tempos accelerats, sense deixar de banda la intensitat i la nostàlgia que els caracteritza.

Escolta'ls aquí!

Súper Gegant

Súper Gegant és l'univers de guitarres, distorsions, reverbs, ecos i delays del Claudi Herreros, el Miquel Bernis i el Marcel Mercadé.

¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.

Part de la història que Súper Gegant explicaven a les entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig, un treball que un disc tan afilat i boirós com el "Camina i Oblida" no permetia veure del tot. El segon disc de la banda "Una casa als aiguamolls" obria part d’aquest ventall d’influències que sempre havien conviscut amb el grup portant el so del grup cap a sonoritats més lluminoses.

La passada primavera van publicar el seu tercer disc, una obra de vuit temes que té per títol "Cap mal", el tema amb més pes específic dins del disc. Malgrat tenir un títol molt sentit, "Cap mal" és el primer disc en què Súper Gegant deixa de banda la seva branca més bluesera i abraça amb força els acords de sèptima major.

La lleugeresa és el tema central d’un disc que la banda ha portat al seu terreny influències de l’indie més clàssic sense oblidar els seus trets més característics.

Escolta'ls aquí!

Heather

Les coordenades els situen a Barcelona, però les referències musicals de Heather provenen del món anglosaxó. Aquesta amplitud de mires es trasllada també a una proposta musical difícil d'encaixonar en gèneres musicals. El segon LP de Heather, "Old Cry, I Walk" és un treball vibrant i expeditiu, un agradable passeig en el que tot transita pels marges de l'optimisme, la decepció, el desamor i l'eufòria. Amb aroma dels anys noranta, aporta interessants matisos per la seva personalitat com a banda. Encapçalat per Heather Cameron, la formació la completen Andrea Salas als teclats, Àlex Sardà i Germán López a la guitarra, Sergi Vilà al baix i Aitor Mohedano a la bateria.

Escolta'ls aquí!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA