El pratenc Alfred Garcia es queda a les portes de guanyar Operación Triunfo

Notícia
Compartir a:
dimarts, febrer 6, 2018 - 08:15

La final s’ha viscut amb emoció a La Capsa, amb actuacions musicals i l’emissió en directe de la gala

La gala  final d'Operación Triunfo s’ha pogut seguir en directe a La Capsa, on família, fans i seguidors de l’Alfred han compartit emocions i nervis durant tota la nit. Abans de la projecció del programa, el públic ha gaudit d’actuacions musicals de grups i amics de l’Alfred. La Mònica Escrig i el Jordi Pujol van versionar algunes de les cançons interpretades per l'Alfred al llarg del programa i l'Eli Martín va cantar al piano Londres La Ciudad, dos temes composats pel propi Alfred i que va compartir amb el públic durant la seva estada a l'acadèmia. 

Finalment, la guanyadora del programa ha estat l'Amaia mentre que l'Alfred ha quedat en quarta posició. L'Amaia i l'Afred seran els encarregats de participar al festival Eurovisió, que se celebrarà a Lisboa el proper 12 de maig. 

L’Alfred, molt vinculat a la ciutat

L'Alfred va começar la seva formació musical des de ben petit a la Unió Filharmònica del Prat, on va tocar el trombó mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics. Molt vinculat també al projecte musical de La Capsa, participant també en projectes com clip musical #Almeuritme, les maratons musicals del Meló_dia o el projecte Cocoon.

L’Alfred García ha presumit del Prat al llarg de tota l’edició d’Operación Triunfo. Des de cantar la sardana La Festa Major del Prat en directe a col·locar una enganxina d’un pollastre potablava als vestidors del programa. Alfred és potablava, i ha esdevingut un ambaixador de la ciutat mostrant el seu orgull potablava sempre que ha tingut oportunitat.

Aquí podeu veure algunes imatges de la trobada i el reportatge d'ElPrat.tv.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA