El procés de Xarim Arasté

Notícia
Compartir a:
divendres, maig 26, 2017 - 17:30

Arranquem un nou #4Raons amb el músic, productor i poeta tarragoní Xarim Aresté.  Música i poesia que fan de fil conductor per connectar al Xarim amb el Prat i amb la seva gent; d’una banda amb músics dels bucs d’assaig de La Capsa i de l’altra, amb un grup de poetes pratencs. Rock and roll i versets a parts iguals, una combinació explosiva i necessària que podrem desxifrar el 9 de juny a les 21h a La Capsa.

Fa uns dies ens vam reunir el Xarim Aresté i un grup de poetes i escriptores del Prat. Vam parlar de música i poesia, però també de l’univers, de les pors i de la inspiració. Un mini recorregut per les biografies dels presents explicat amb sentit de l’humor i delicadesa. Com si ens coneguessim de fa temps però acabéssim de recordar ben bé de què… Conxita Herrero (haikus) i el Dídac Rocho (il·lustracions) ens expliquen com va anar tot amb aquest fanzine

El Xarim també ha estat compartint xerrades, cerveses i molta música amb els tres grups que participen en el projecte Trainer, d’on ell n’és l’assessor i productor musical. Són els Venturi, Boja & Judith i The Spammers.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA