El programa de ràdio "Moure Soroll" celebra el 15è aniversari a La Capsa

Notícia
Compartir a:
divendres, febrer 7, 2020 - 19:30

Gairebé 30 grups trepitjaran l'escenari de la sala i la festa serà transmesa en directe per El Prat Ràdio (91.6 FM)

Moure Soroll és un programa que neix l'any 2005 a la Ràdio Estudi Esplugues de la mà de Francesc Gasulla, sota la voluntat de conèixer grups i música locals a través de l'experiència de fer ràdio. El programa, que va començar com un espai a on Francesc punxava discos i els comentava, ha acabat mutant en un espai, actualment en emissió El Prat Ràdio, on prendre la temperatura a l'escena underground de Barcelona i rodalies (i en alguna ocasió de més enllà).

Ara per ara, Moure Soroll acumula més de 500 programes, 300 entrevistes, i 15 anys de treball radiofònic. Tot just per a celebrar aquesta data, 59 dels grups entrevistats al llarg de la història del programa han treballat, cada un, en una versió dels altres grups en una espècie d'autohomenatge a aquelles bandes petites, que no viuen de la música però que sense la música no podrien viure.

A La Capsa hem simpatitzat amb la causa i el 15 de febrer obrim les portes a la celebració d'aquest esdeveniment. La cosa anirà així: quasi 30 grups desfilaran per l'escenari de la sala per defensar les seves versions i temes propis durant més de 4 hores seguides. El preu de l'estradà serà de 6€ amb consumició, un preu popular, per a una reunió que, pràcticament serà una festa popular. Si no hi podeu venir però, heu de saber que El Prat Ràdio no s'ha quedat de braços plegats i té planejat emetre en directe tot l'esdeveniment!

Podeu adquirir les vostres entrades a: https://elprat.koobin.cat/mouresoroll

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA