Els centres culturals ofereixen una nova edició de cursos i tallers per als mesos d’hivern i primavera

Notícia
Compartir a:
dimarts, gener 9, 2024 - 13:30

Les inscripcions es podran fer a partir del 10 de gener, a les 16.30 h

Ja es pot consultar la nova oferta de cursos i tallers que es desenvoluparà de gener a juny als centres culturals de la ciutat. Trobareu propostes de diferents formats i durada, des d’una sessió fins a un trimestre i adreçades a diferents franges d’edat.

Les inscripcions començaran el pròxim dimecres 10 de gener, a les 16.30 h i es poden fer de manera telemàtica i presencialment als diferents centres culturals en horari de l'equipament (Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaL'Escola d'Arts en ViuCèntric Espai CulturalLa CapsaEscola d'arts del Prat)

Un ampli ventall de propostes que a partir de la pràctica cultural i artística permeten establir relacions i millorar la qualitat de vida de les persones. Un primer tastet per iniciar-se en l'aprenentatge de diferents disciplines: fer les primeres creacions artístiques, aprofundir en el coneixement de la història, la cultura i la ciència, reflexionar i analitzar el món contemporani,  comprendre els avenços de la tecnologia digital o ampliar l’univers gastronòmic amb noves receptes i sabors.

I tot això, en companyia de persones amb qui compartim interessos, coneixements i experiències.

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa. Al Prat, la cultura al teu abast.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA