Energia i connexió amb The Flaming Shakers

Notícia
Compartir a:
dilluns, gener 26, 2015 - 17:00

Dissabte tornaven a l’escenari de La Capsa aquests quatre músics de la ciutat. I és que feia molt que el Nathan, l’Isra, l’Abel i el Jonathan no pujaven a l’escenari de La Capsa i aquests músics pratencs han viscut intensament molts moments aquí. També han crescut i inciat molts interessants projectes musicals com Universo Acelerado, La Sombra del Átomo o The Flaming Shakers.

Dissabte el bar de La Capsa es va convertir en una taverna. Emulant The Cavern, el bar es va omplir de gom a gom amb molta gent que tenia ganes d’escoltar i gaudir d’un dels milllors tributs a The Beatles que hi ha avui en dia. I és que l’amor i el respecte amb què han treballat fa que si tanques els ulls puguis sentir-te realment escoltant i respirant l’atmòsfera d’aquella època.

En el seu repertori van fer emergir els grans hits dels Beatles i també van permetre’s la llicència de tocar hits d’altres com Johny be good de Chuck Berry, com feien els Beatles als seus inicis a Hamburg. El públic estava entregat i ballant al ritme dels The Flaming Shakers en una mena d’energia d’anada i tornada… A més donaven els The Flaming, més energia donava la gent, fent que les dues hores de directe que ens van regalar s’esfumessin i deixessin un rastre de somriures i bon rotllo entre tothom.

Va agafar el relleu en Pigmy DJ que ens va oferir una sessió sixtie amb moments psicodèlics que maridava a la perfecció amb el directe que ens acabaven d’oferir.

The Flaming Shakers prometen una llarga trajectòria i segueixen amb un intens treball com a grup de tribut dels The Beatles així que aviat els podrem tornar a veure a La Capsa amb novetats interessants.

De dilluns a dijous de 11.30h a 23h, divendres i dissabte de 11.30 a 00h i diumenge de 11.30h a 23h.

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA