Escarxofa&Jazz 2017

Esdeveniment

diumenge, abril 9, 2017 - 14:00

Compartir a:

Un any més omplim la plaça Joan Garcia Nieto amb música i arròs! Aquest any ens acompanyaran la BCN Ska-Jazz Orquestra, The 5 Outsiders of Dixieland, Trumpet Attitude, The Limboos i Los Mambo Jambo, una veritable descàrrega de swing, rythm-and-blues i jazz.

I com sempre Les Escarxofes del Prat, els màsters dels arrossos de la nostra ciutat, treballaran per cuinar-nos unes autèntiques delícies!

Els tiquets per al dinar es podran comprar a partir del 14 de març de forma anticipada a El Bar de La Capsa, L'Artesà Cafè Teatre, el Lloro o La Porta del Delta i, en cas que en quedin, el mateix diumenge durant l’Escarxofa&Jazz. El preu dels tiquets per dinar és de 7€ i inclou arròs EsPratacat amb el postre esPratarrant.

BCN Ska-Jazz Orquestra
La Bcn Ska-Jazz Orquestra és ritme, és melodia, és força, és vol! El Projecte neix a mitjans del 2014 sota la influència de dues grans escenes: la música jamaicana dels 60 i el jazz. Amb la seva proposta aconsegueix que mestres del gènere com Dizzy Gillespie o Charlie Parker s'uneixin amb les arrels de The Skatalites, Rico Rodríguez o Don Drummond, una combinació que porta a interpretar estàndards de jazz amb essència jamaicana, a revisitar grans clàssics del reggae i a sorprendre's amb temes propis.
web facebook - twitter - instagram

The 5 Outsiders of Dixieland
Neix a Barcelona l'any 2012 amb la intenció de rescatar la tradició més pura i original del jazz, transmetent amb vitalitat l'alegria i el sentiment del gènere en qüestió. Des de llavors són ambaixadors del swing i el dixie allà on van!
facebook

Trumpet Attitude
Formació liderada per l'Ivó Olliver,  intèrpret, compositor, professor, i un dels millors músics de jazz del nostre país. Trumpet Attitude ens oferirà un directe on el groove i el funk són essencials. Amb temes originals, temes d'Aretha Franklin, Steve Wonder, Ray Charles i estandars de jazz passats per aquest filtre.

The Limboos
The Limboos són una mescla de talent, dedicació i molta classe! Visiten l'escenari de l'Escarxofa per presentar el seu segon i nou LP "Limbootica!" en el qual la banda segueix el seu viatge al cor del ritme, un periple al centre de la millor música d'arrel, investigant i creixent. A la seva magistral fórmula de rhythm-and-blues amb influències llatines, es barreja gospel, swing, soul, bossa nova, blue beat d'arrel Jamaicana, etc. Un directe frenètic que cada vegada suma adeptes més enllà del circuit del rock-and-roll.
web - facebook -instagram

Los Mambo Jambo
Los Mambo Jambo segueixen explorant les possibilitats del rock-and-roll instrumental després dels èxits recollits als seus directes incendiaris. Visiten l'Escarxofa per presentar el seu tercer disc, “Jambology” on es capbussen dins el rock-and-roll instrumental, el surf i el rythm-and-blues. El resultat és una barreja suggerent i única que constitueix el “so jambofonic”. El grup protagonitza un dels millors directes que es poden veure actualment al nostre país, destil·lant actitud, precisió i compromís.
web - facebook  - twitter

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA